Rise of Nations'un Geliştirici Ekibi Mobil Platformlar için Yeni Bir Oyun Duyurdu

28.10.2014 22:32 Ömür Gencer


       Strateji hayranlarının beğenisini toplayan Rise of Nations, oyun dünyasına adını duyuran bir yapım. Bu oyunun geliştirici ekibi Big Huge Games, mobil platformlar için yeni bir strateji oyunu duyurdu.
 
       DomiNations adını alacak bu yeni oyunda bir ulus seçecek, kaynak toplayıp tarih boyunca gelişeceğiz. Bu gelişme süreci taş çağından uzay çağına kadar uzanacak. DomiNations'un baş tasarımcısının Civilization II tasarımcısı Brian Reynolds olduğunu belirtelim. Yani oyunun yapım ekibinde oldukça başarılı oyunlara imza atmış çalışanlar yer alıyor.
 
      DomiNations'ın ücretsiz bir oyun olduğu ve oyunun geliştirilirken Civilization serisinden etkilenildiği kadar Clash of Clans'dan da etkilendiği dile getiriliyor.  iOS ve Android için geliştirilen bu oyunun duyuru videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DomiNations Platformlar: Mobil Geliştirici: Big Huge Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler