Rise of Tomb Raider'dan Yeni Görseller

09.02.2015 11:21 Alkan Adakaner


     Crystal Dynamics, Game Informer'da yıl sonunda Xbox One ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan Rise of the Tomb Raider'a ait yeni görseller yayınladı. Bu görseller sanatsal çalışmalara ait.
  
    Bu sanatsal çalışmaların önemi ise oyundaki mekan ve atmosferin oluşturulmasında temel kaynak olmaları. Geliştiriciler bu çalışmalardan yola çıkarak tasarımlarını oluşturuyorlar. Hatta ışıklandırmalar bile bu tasarımlar baz alınarak hazırlanıyormuş.
 
   Doğa'nın ana karakterimiz dışında oyundaki ikinci önemli karakter olduğunu söyleyen yetkililer gerçekten de etkileyici görsel tasarımlar hazırlamışlar. Aşağıda yayınlanan görselleri bulmanız mümkün.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler