Rise of the Ronin için İkinci Geliştirici Günlüğü Yayınlandı

24.02.2024 14:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Team NINJA açık dünya aksiyon macera oyunu Rise of the Ronin için yeni bir geliştirici günlüğü yayınladı. "The Fight" adındaki bu geliştirici günlüğü, yayınlanan ikinci video olarak karşımıza çıkıyor.
 
Rise of the Ronin çok beklenen yapımlar arasında yer alıyor
 
 
 
90'ların ortalarından bu yana geliştirici ekip Team NINJA, bildiğiniz üzere aksiyon sistemi ile beraber ön plana çıkan birçok projeyi bizlere sunmuş durumda. Bu duruma örnek verecek olursak Dead or Alive serisini söyleyebiliriz. Bu seri içerisinde dinamik dövüş sistemi, dikkat çekici unsurlar ve daha fazlası yer alıyor. Diğer bir örnek ise Ninja Gaiden denilebilir.
 
Türkçe dil desteği ile beraber çıkması beklenen Rise of the Ronin oyuncuları Japonya bölgesine götürüyor ve arka planda yer alan hikaye içeriği ile beraber bizleri ilgi çekici bir dünyaya bırakıyor. Burada yakın dövüş silahlarından menzile dövüş silahlarına kadar farklı şekillerde donanımlar karşımıza çıkıyor ve oyun stilimizi burada tamamen biz belirleyebiliyoruz.
 
Oyuncular tarafından bir hayli beklenen bu yapım, 22 Mart tarihinde PlayStation 5 konsolunda yer almaya hazırlanıyor.
 
Geliştirici günlüğü
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler