"Rise of the Tomb Raider Anlaşmasının Oyuncuları Kızdıracağını Biliyorduk"

28.07.2015 00:14 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi Rise of the Tomb Raider için Square Enix ile Microsoft arasında bulunan bir anlaşmadan dolayı oyun ilk olarak Xbox platformlarına çıkacak. Kasım ayında Xbox 360 ile Xbox One için, seneye ilk çeyrekte PC için ve son çeyrekte de PS4 için çıkacak olan oyunun bu durumuyla ilgili bir açıklama yapıldı.
 
    Yaptığı açıklamalarda Square Enix Amerika'nın CEO'su Phil Rogers, "Hayranlarımızın, bunun basit bir karar olmadığını bilmelerini isterim. Bu seviyedeki her türlü anlaşmadaki karar aşaması bizim için çok zorlu ve uzun geçiyor. Anlaşmaya karar vermeden önce bunu çok ciddi bir şekilde değerlendirdik. Bunun oyuncuları bir süreliğine kızdıracağını biliyorduk." sözlerini söyledi.
 
    Sözlerinin devamında Phil Rogers, Microsoft'un oyuna büyük inancının olduğunu ve kendilerine epey destek sağladığını da ekledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 10 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler