Rise of the Tomb Raider'a DirectX 12 Desteği Geldi

14.03.2016 11:39 Tunahan Safdır

    
     Steam üzerindeki Rise of the Tomb Raider oyuncuları için DirectX 12 desteğini de beraberinde getiren yeni güncelleme yayınlandı. Windows 10 Store üzerinden oyunu alanlar içinse güncellemenin önümüzdeki birkaç gün içinde yayınlanacağı belirtildi.
 
     İdeal performansı alabilmek adına ekran kartınızın en güncel sürücüleriyle birlikte kullanılması tavsiye edilen güncelleme DirectX 12 desteğinin yanında bazı içeriklere de sahip.
 
     Oyunun Steam sürümü bu güncellemeyle birlikte Nvidia VXAO Ambient Occlusion teknolojisinin son haline kavuşuyor. Benchmark testleri için yeni eklentiler getiren güncelleme farklı sistemler ve farklı donanımları karşılaştırma konusunda kolaylık sağlıyor.
 
     HBAO+ teknolojisi adına başlangıçta eleştirilen ve bu teknolojiyi en kötü kullanan oyun şeklinde ithaf edilen Rise of the Tomb Raider'a bu güncellemeyle birlikte HBAO+ düzeltmesi de geliyor ve Stereoscopic 3D modundaki motion blur problemleri de gideriliyor.
 
     Bunlar haricinde de ufak tefek bazı optimizasyon ve bug düzeltmeleri içeren güncellemeye ilişkin detayları oyunun Steam topluluk sayfasından görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 6 Dk önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 3 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 3 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler