Rise of the Tomb Raider'da Multiplayer Modlar Olmayacak

05.09.2015 20:17 Tunahan Başol


     2013'te çıkan Tomb Raider'ın zevkli ama oyuncuya kısa süre oyunda tutabilecek multiplayer modları bulunuyordu. Görünüşe göre geliştirici Crystal Dynamics, Rise of the Tomb Raider'da multiplayerla zaman kaybetmeyip direkt olarak senaryoya odaklanmışlar.
 
    Xbox Magazine'in 128. sayısında (eylül sayısı) yer alan görselde "Multiplayer'ın oyundan çıkarılmasıyla birlikte Crystal Dynamics ana senaryoyu olabildiğince eğlenceli yapmaya gerek duydu" ibaresi bulunuyor.
 
     Multiplayer odaklı geliştirilmeyen oyunların bu konuda gerçekten kötü bir performans sergilediği göz önüne alırsak, bu durum çok da önemli değil diyebiliriz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay Bugün Başlıyor! 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 1. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Büyük Finalde! 2 Saat önce Orta Çağ'da Silah Çekebileceğimiz Kingmakers'tan Yeni Fragman 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler