"Rise of the Tomb Raider'da Xbox One'ın Sınırlarını Zorluyoruz"

01.03.2015 13:44 Ömür Gencer


      Tomb Raider serisinin yeni oyunu Rise of the Tomb Raider, bildiğiniz gibi şimdilik sadece Xbox One ve Xbox 360 için geliştiriliyor. Yapımcı ekip Crystal Dynamics'ten Brain Horton, Game Informer'a verdiği bir röportajda oyunun Xbox One ve Xbox 360 sürümlerinin arasındaki farklılıklar hakkında konuştu. 
 
       Horton iki sürüm arasındaki farklılıklar için şunları söyledi: " Biz hiç kısıtlanmış değiliz. Xbox One'ın yapabileceklerinin sınırlarını zorluyoruz." Oyunun Xbox 360 sürümünü geliştiren yapımcı Nixxes için Horton, "Nixxes, Rise of the Tomb Raider'dan olabilecek en iyi 360 oyununu sunmak için ellerinden geleni yapacak. Farklı bir oyun olmayacak ama 360'ın gücünden dolayı değiştirilmiş olacak."
 
       Daha sonra oyunun Xbox One sürümü hakkında konuşan Horton oyunda yer alacak saç teknolojisini şu sözlerle övdü: " Xbox One ve Rise of the Tomb Raider ile sektörün en iyisi olduğunu düşündüğümüz bir saç teknolojisini sunuyoruz. Katettiğimiz gelişmeyi sizlere göstermek için sabırsızlanıyoruz."
 
       Oyunun geliştirici ekibi Crystal Dynamics'in Microsoft ile anlaşma halinde olduğunu ve oyunun başka bir platforma gelip gelmeyeceğinin bu anlaşma bittikten sonra duyurulacağını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 62 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 12 Dk önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 3 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler