Rise of the Tomb Raider'ı Bitirmek 15-20 Saat Sürecek

30.09.2015 14:38 Ersin Kılıç


     Yenilenen yüzüyle karşımıza çıkan Tomb Raider Reborn'u da bitirmek nerden baksanız 10-12 saati buluyordu. Anlaşılan serinin ikinci halkası bir öncekine nazaran daha uzun olacak. 
 
     Katıldıkları bir söyleşide oyunun uzunluğu hakkında bilgi veren yapım ekibi Rise of the Tomb Raider'ın 15-20 saat civarı süreceğini belirtmiş. Tüm silahlar, yetenekler ve yan görevleri bitirmeye çalıştığınızda ise bu rakam 30-40 saate kadar çıkabiliyor açıklamasına da yer verilmiş. 
 
    Yeni oyunun Reborn'a kıyasla üç katı büyüklükte olduğunu göz önüne alırsak bu sürelerin normal olduğunu söyleyebiliriz. Belirtmek gerekirse benim Tomb Raider Reborn deneyimim sadece hikaye modu için 11 saat civarında sürmüştü. 15-20 saatlik bir oynanış zaten kısalan oyun süreleri için gayet makul bir süre. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler