Rise of the Tomb Raider'ı Ön Sipariş Yapana Tomb Raider: Definitive Edition Veriliyor

27.07.2016 09:21 Gazali Çetinkaya

   Rise of the Tomb Raider, Xbox One ve PC'den sonra nihayet PlayStation 4 için de geliyor ve Square Enix oyunu ön sipariş yapmaya teşvik edici bir hamle olarak bir önceki oyun olan Tomb Raider: Definitive Edition'ı da yanında veriyor.
   
   TR PSN hesabı üzerinden de satışa sunulan Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration'ı dijital olarak ön sipariş yaptığınız takdirde Tomb Raider: Definitive Edition'ın ücretsiz bir kopyasına sahip oluyorsunuz.
 
   TR PSN'de 194 TL'den satılan Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
11 Ekim tarihinde PlayStation 4 için çıkış yapacak. İçerisinde ise yeni co-op modu Endurance, yeni hikaye modu Blood Ties, yeni zorluk modu, 20. yıl kutlama kıyafeti, 5 klasik Lara kostümü, 12 kıyafet, 7 silah, 35 sefer kartı ve daha önce piyasaya sürülmüş olan tüm indirilebilir içerikler bulunacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 42 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler