Rise of the Tomb Raider'ın PS4 Sürümü Gold Statüsüne Ulaştı

26.09.2016 10:19 Gazali Çetinkaya

 
 
   Xbox One için 10 Kasım 2015 tarihinde PC için ise 28 Ocak 2016 tarihinde çıkış yapan Rise of the Tomb Raider, bildiğiniz üzere Ekim ayında PlayStation 4 kullanıcılarına da sunulacak ve dağıtıcı firma Square Enix, yaptığı açıklamayla birlikte oyunun PlayStation 4 sürümünün Gold statüsüne ulaştığını duyurdu.
 
   Square Enix yaptığı duyuruda ise Crystal Dynamics ve Nixxes Software'in, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration'ın geliştirme aşamasını tamamladığını belirtti. 
 

 
   Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration; yeni co-op modu Endurance, yeni hikaye modu Blood Ties ve tüm indirilebilir içerikler ile birlikte 11 Ekim tarihinde PlayStation 4 için çıkış yapacak.
 
   20 Temmuz tarihinde yapılan açıklamaya göre ve bir değişiklik olmadıysa da oyun standart PS4 üzerinde 1080p 30fps çalışacak. Pro sürümünde ise çözünürlük ve frame rate için ayarlamalar bulunacak.
 
“still optimizing the game, and our target is 1080p at a minimum of 30fps. Anything beyond that is a bonus.”

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler