Rise of the Tomb Raider'ın Yeni Videosu Oyunun Gizlilik Yönüne Odaklanıyor

22.08.2015 01:19 Ömür Gencer


      Bildiğiniz gibi Microsoft, Gamescom festivalinde Rise of the Tomb Raider için bir oynanış videosu paylaşmıştı. Yayınlanan o oynanış videosunda Lara'nın tamamen gizliliğe odaklanmadığını görmüştük. Şimdi ise yapımcı ekip tamamen gizliliğe odaklanan bir oynanış videosu paylaştı.
 
      Bu yeni videoda Gamescom'da gösterilen bölümü görüyoruz. Belirtilene göre oyundaki bölümleri etrafa ölüm saçarak geçebileceğimiz gibi kimseyi öldürmeden de ilerleyebileceğiz. Tabii ki bazı bölümlerde savaş kaçınılmaz olacak.
 
      Videoda  Lara'nın şişe veya oklarla düşmanlarını farklı yönlere çektiğini görüyoruz. Microsoft'un Gamescom gösteriminden sonra serinin bazı hayranları Lara'nın bu kadar insan öldürmesini gariplikle karşılamıştı. Bazı bölümlerde kimseyi öldürmeden ilerleyebilmek çoğu oyuncuyu sevindirecek ve oyuna tekrar oynanabilirlik katacaktır. Yayınlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler