Rise of the Tomb Raider'ın İnteraktif Canlı Yayın Özellikleri Bu Videoda

11.11.2015 09:05 Tunahan Başol


     Bu hafta Fallout 4 ile birlikte oyun dünyasının en çok konuştuğu oyun olan Rise of the Tomb Raider'ın Microsoft ve Twitch partnerliğinde hazırlanan interaktif canlı yayın özellikleri duyuruldu.
 
     Xbox One'ın kendi Twitch uygulamasını kullanarak canlı yayın yapan oyuncuların Expedition modunda kullanabileceği özelliklerin temelinde modun ana özelliği Expedition Card'lar yatıyor. Canlı yayının sohbet kısmında en çok oy alan kart (bu kartları satın almak zorunda değilsiniz) oyun alanına etki ediyor ve ortaya eğlenceli bir interaktif deneyim çıkıyor.
 
      Buna ek olarak Xbox One'ın Twitch uygulaması üzerinden oyunu izleyenler de izledikleri kişi görevleri bitirdiği zaman oyun içi parayla ödüllendiriliyorlar. Ayrıca yayıncıların hangi görevde olduğunu gösteren şık bir yayın çerçevesi de yer almakta.
 
     İnteraktif özelliklerin gösterildiği videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 32 Dk önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler