Rise of the Tomb Rider'da Yepyeni Bir Motion Capture Teknolojisi Kullanılacak

09.08.2014 01:45 Ömür Gencer

 
     Crystal Dynamics'in geliştirdiği Tomb Raider oyunu geçtiğimiz senenin sevilerek oynanan oyunları arasına girmeyi başardı. Bu yapımın devam oyunu olan Rise of the Tomb Rider, yine pek çok oyuncuyu heyecanlandırmayı başarıyor. Lara Croft'u canlandıran Camilla Luddington, oyunun kullandığı teknoloji hakkında yeni bilgiler verdi.
 
      Luddington, Twitter sayfası üzerinden yapımcı ekibin yepyeni bir motion capture teknolojisi kullandığını ve kullanılan bu teknolojinin inanılmaz derecede detaylı olduğunu paylaştı. Luddington'ın yüzüne sıkılan bir sprey boya sayesinde çalışan bu teknoloji 7000 noktadan aktarım yapıyor. Normal motion capture teknolojisinde bu rakamın 90 olduğunu belirtelim.
 
     Aşağıdan  Camilla Luddington'ın bahsettiğimiz teknoloji hakkında paylaştığı fotoğrafı görebilirsiniz. Eğer bu teknoloji gerçekten bahsedildiği kadar güçlüyse oyunun yüz animasyonları hepimizin aklını başından alacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler