Risen 2: Dark Waters'tan Yeni Görseller

Dikkat edin ham yapar
30.05.2011 13:47 Alkan Adakaner


     Karayip Korsanlarının filminin de gösterimde olduğu bu dönemde sanırım korsanlara karşı olan sempatiniz de artmıştır. Risen 2: Dark Waters ile şimdi bilinmeyen denizlere açılmaya hazırlanırken oyundan yeni görüntüler de yayınlandı.
 
     Risen 2, tropik iklim ile harmanlanmış bir fantezi dünyasına sahip olacak. Görselliğin artması için geliştirilen yeni teknolojiler sayesinde yüksek çözünürlüklü kaplamalar, atmosfer değişiklikleri (Hava olayları gibi), su ve gölgelendirme efektleri, tamamen yenilenmiş animasyon sistemi ve ayrıntılı NPC karakter modellemeleri gibi yenilikler ile karşımıza çıkacak.

     Piranha Bytes, bir devam oyunu olan Risen 2: Dark Waters'ta yaşayan bir dünya tasarlamak için elinde geleni yapıyor. Oyunun dünyası bize göre hareket etmeyecek ve gerçekçi bir atmosfer sunacak.

     Yeni görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Risen 2: Dark Waters Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Piranha Bytes Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gerçekçi Görselliğiyle Öne Çıkan Bodycam Erken Erişim Olarak Geliyor 1 Saat önce NVIDIA, Kullanıcılara 3 Aylık Game Pass Hediye Ediyor! 1 Saat önce Steam Platformuna Oyun İçi Video Kayıt Özelliği Geliyor 3 Saat önce Fallout 76, 20 Milyon Oyuncu Sayısını Aştı! 4 Saat önce Squad Busters İnceleme (Video) 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler