Risen 2'den Yeni Görüntüler ve Bilgiler

Düşmanlarınız günün belirli saatlerinde avlanmaya çıkacak ya da uyuyacak
23.04.2011 15:03 Gökhan Yılmaz

 
     Piranha Bytes, devam oyunu olan Risen 2: Dark Waters için yeni bilgiler ve ekran görüntüleri yayınladı. Korsan teması ile karşımıza çıkan yeni RPG, açık dünyası ile oyunculara yepyeni tecrübeler sunacak.
 
     Risen 2, tropik iklim ile harmanlanmış bir fantezi dünyasına sahip olacak. Görselliğin artması için geliştirilen yeni teknolojiler sayesinde yüksek çözünürlüklü kaplamalar, atmosfer değişiklikleri (Hava olayları gibi), su ve gölgelendirme efektleri, tamamen yenilenmiş animasyon sistemi ve ayrıntılı NPC karakter modellemeleri gibi yenilikler ile karşımıza çıkacak. Dinamik olarak değişen hava şartları ve gece / gündüz devinimi, günlük rutinlerini gerçekleştiren karakterler ve yapacağımız şeylere göre değişen davranışları sayesinde bizlere yaşayan bir dünya sunulacak (Hatta yaratıkların da uyumak gibi günlük rutinleri olacak).
 
     Birbirinen farklı tasarımlara sahip olacak adalar birbirlerinin kopyası olmayacak ve bizleri keşfetmeye zorlayacak. Bu adalarda yapacağınız şeylerin neticesinde görevler açılacak ve NPC'lerin davranışları değişiklik gösterecek.
 
      Yayınlanan bilgiler eşliğinde beğenimize sunulan ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Risen 2: Dark Waters Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Piranha Bytes Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler