Risen 2'nin Öncelikli Platformu PC Ama...

Risen 2, 2012 ilkbahar döneminde çıkışını gerçekleştirecek.
28.01.2012 23:15 Talha Aynacı

 
    Gothic serisinin ruhani devam oyunu Risen, her yönüyle RPG oyuncuları tarafından büyük beğeni toplamıştı. Risen 2 için daha az bug ve çok daha iyi bir görselliğin sunulabilmesi adına bekleyenlerden süre isteyen yapımcı Piranha Bytes, gerçekleştirdikleri bir röportajda ilginç bir noktaya değindi.
 
    Yapımcı firmadan Björn Pankratz, oyunu sadece PC için geliştirmekte olduklarını ancak konsol versiyonunun başka bir firmaya devredilediğini ve başından bu yana konsol versiyonunun da kendileri açısından oldukça önemli olduğuna değindi. Bu yüzden yapımcı firma PC'de görsel açıdan harika bir iş çıkarsa da, tasarımsal açıdan verdikleri kararlarda çok ileri gitmeyerek konsol versiyonunu zorlamayacak tasarım ve performans ortaya koyan bir oyun geliştirdiklerini belirtti.
 
"PC versiyonu üzerinde yoğun bir emek harcıyoruz ancak bizim için konsol versiyonları da son derece önemli. Başından bu yana oyunun konsol versiyonlarını da kabullenerek tasarım ve performans açısından eşdeğer bir kalite sunacak şekilde çalıştık."

    Hatırlayacağınız gibi Battlefield 3'de konsol haritaları, PC'ye oranla daha küçüktü. Sanırız Risen 2'de her iki platform için eş değer tasarımlar olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Risen 2: Dark Waters Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Piranha Bytes Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 02 Haziran Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler