Rising Thunder Adlı Dövüş Oyununun Alphası, Artık Herkese Açık

11.08.2015 12:15 Cenk Akyürek

    
     Radiant Entertaintment firmasının değişik bir oynanış sunan Rising Thunder adlı dövüş oyununu denemek istiyorsanız şimdi tam zamanı. Oyunun alphası tüm oyunculara açık hale getirildi.
 
     Rising Thunder(RT), diğer dövüş oyunlarından oynanış olarak bayağı bir farklı, çünkü bu oyunda dövüş hareketlerini yapmanız için karışık kombinasyonlara ihtiyacınız yok. Ateş topu mu atmak istiyorsunuz? Bir düğmeye basmanız yeterli veya da süper bir bitirici hareket mi istiyorsunuz? Başka bir tuşa basmanız yeterli.
 
     Bu fikir uzun süredir bir dövüş oyunu oyuncusu olan ve Street Fighter 4'ün geliştirilmesi sırasında Capcom'da çalışan Seth Killian'a ait. Kendisi daha sonra RT'ın geliştirilmesi için Radiant Entertaintment firmasına geçti.
 
     Seth Killian, oyun kontrollerinin kolay olmasının yanlış anlaşılmasını istemediğini ve oyunun hala bir hardcore dövüş oyunu olduğunu söylüyor. Seth, tek istediğinin,oyunda herkesin istediği hareketi kolayca yapabilmesi olduğunu belirtiyor ve ilk defa bir dövüş oyununu oynarken, gamepad yerine klavyeyi tercih ettiğini de ekliyor.
 
     Alpha'yı denemek için bu adrese bakabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler