Risk of Rain 2 için Ücretli Genişlemeler Planlanıyor

15.09.2020 09:38 Gazali Çetinkaya

 
Çok oyunculu roguelike oyunu Risk of Rain 2 geçtiğimiz ay PC'de erken erişimden çıktı ve konsollarda da bu sonbaharda tam sürüme geçecek.

Yayıncı Gearbox Publishing ve geliştirici Hopoo Games, oyun için olan gelecek planlarından bahsetti.

İlk olarak, tüm oyuncular için son bir ücretsiz içerik güncellemesi yayınlanacak. Çıkış tarihi ve içeriği henüz açıklanmadı fakat bu güncelleme daha önce kesmek zorunda kaldıkları içerikleri tamamlayacak ve oyunculardan gelen geri bildirimleri uygulayacak.

Ardından ücretli genişleme paketi modeline geçiliyor. Hopoo Games, yılda bir veya iki genişleme paketi yayınlamayı planlıyor ve her birinin boyutu, birden fazla içerik güncellemesi kadar büyük olacak.

Hopoo Games tarafından belirtilene göre, ücretli genişleme paketi modeli ekibe yeni katılacak personelin maaşının ödenmesine ve konsollardaki portun masrafının karşılanmasına yardımcı olacak. Ayrıca yeni içeriklerle oyuncuların oyuna olan ilgisinin kaybolmamasının sağlanacağı umut ediliyor.

Hata düzeltmeleri, iyileştirmeler, değişiklikler ve denge ayarlamaları gibi güncellemeler ücretsiz olarak yayınlanmaya devam edecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Risk of Rain 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Hopoo Games Dağıtıcısı: Gearbox Publishing Tür: çok oyunculu roguelike Çıkış Tarihi: 28 Mart 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 2 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 2 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 3 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 4 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler