Risk of Rain: Hostile Worlds Mobil Cihazlar için Duyuruldu

09.11.2023 12:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Gearbox Publishing ve geliştirici ekip Frima, iOS ve Android için ücretsiz nişancı aksiyon rol yapma oyunu Risk of Rain: Hostile Worlds'ü duyurdu. Şu anda geliştirilme aşamasında olan oyunun çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Ücretsiz yapısıyla beraber geliyor
 
 
 
Risk of Rain: Hostile Worlds, serinin hızlı ve enerjik nişancı aksiyon oynanışını alıp izometrik mobil tabanlı bir rol yapma deneyimine dönüştürüyor. Oyunda koleksiyonunuzu büyütebileceğiniz ve tehlikeli bir yolculuğa çıkabileceğiniz bir yapı yer alıyor.
 
Risk of Rain evreninde geçen oyunda hikaye kapsamında yeni ve tanıdık karakterlerle, canavarlarla ve eşyalarla karşılaşabiliyorsunuz. Risk of Rain: Hostile Worlds adlı bu yapımda dinamik oyun sistemleri ve oynaması ücretsiz bir model yer alıyor. Aynı zamanda yeni güncellemeler de oyuncuları bekliyor.
 
Oyunda koşup ateş edebileceğiniz bir deneyim bulunuyor. Hızlı reflekslerin ve taktiksel düşünmenin burada önemli olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Risk of Rain Platformlar: PC VITA Geliştirici: Hopoo Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler