Ritim ve Bulmaca Oyunu Sentris, Steam Erken Erişim'de

23.08.2014 20:17 Ömür Gencer

   
      Müzik ve bulmaca oyununu birleştirip ortaya büyüleyici bir oyun çıkaran Sentris'in Kickstarter kampanyası başarıyla sonuçlanmıştı. Yapımcı ekip gerekli bağışı topladıktan sonra nihayet oyunu Steam Erken Erişim'e sundu.
 
      Yapım hakkında biraz bilgi vermek gerekirse Sentris, dönen bir daireye doğru parçaları yerleştirerek bulmacayı çözdüğünüz ve akabinde güzel bir müzik ortaya koyduğunuz bir oyun. Bunun yanında oyundan bulmaca ögesini çıkarıp tamamen kendi müziğinizi de yaratabilirsiniz.
 
     Sentris, 29 Ağustos'a kadar %10 indirimle 18 dolara satılacak. Yapımın hala erken erişimde olduğunu ve bünyesinde pek çok hatayı barındırdığını hatırlatalım. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sentris Platformlar: PC Geliştirici: Timbre Interactive Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 22 Ağustos 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 58 Sn önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler