River City Girls 2 için Yeni Fragman Yayınlandı

03.09.2022 14:26 Mehmet Tandoğan

 
 
WayForward, River City Girls 2 için oyunun kötülerini ve dört oyunculu co-op modunu tanıtan yeni bir fragman yayınladı. Fragman, altı oynanabilir karakteri, çevrimiçi oyunu, dövüş sistemini, karaktere özel seslendirmeleri, doğrusal olmayan bir oyun dünyasını ve  kötü adam Sabu'nun geri dönüşünü sergiliyor. 
 
River City Girls 2, 2019'da piyasaya sürülen ilk River City Girls oyununun doğrudan devamı olarak karşımıza çıkacak. Kunio-kun serisindeki bu yeni oyun, önceki oynanabilir karakterler olan Misako, Kyoko, Kunio ve Riki'nin maceralarını konu alıyor.
 
River City Girls 2, 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için 39,99 Dolarlık bir fiyat ile çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
River City Girls 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: WayForward Dağıtıcısı: WayForward Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler