River City Girls 2 için iki Yeni Karakter Duyuruldu

20.08.2021 11:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici WayForward, River City Girls 2 için Double Dragon serisinden Marian ve River City Ransom'dan Provie karakterlerini duyurdu. Yeni karakterler oyunda herkese erişilebilir olacak.
 
Orijinalden kısa bir zaman sonrasını anlatan River City Girls 2, oyunculara Misako ve Kyoko'nun yanı sıra Kunio, Riki ve diğer karakterlerin kontrolünü veriyor. Yeni hareketler, yeni düşmanlar, yeni askerler, yeni ortamlar ve eski bir düşmanın dönüşü, aynı abartılı mizah anlayışı ile birlikte hayranları bekliyor. Oyun aynı zamanda hem yerel hem de çevrimiçi olarak iki oyunculu co-op aksiyonu içerecek.  
 
River City Girls 2, 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkacak. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler