River City Saga: Three Kingdoms 16 Aralık'ta Switch'e Çıkış Yapacak

29.11.2021 16:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Arc System Works ve geliştirici APlus Games, River City Saga: Three Kingdoms'ın Switch versiyonunun 16 Aralık'ta Japonya'da Nintendo eShop üzerinden çıkış yapacağını duyurdu. Daha önce duyurulduğu gibi, River City Saga: Three Kingdoms'ın PlayStation 4 ve PC (Steam) sürümleri Nisan 2022 veya sonrasında piyasaya sürülecek.
 
Arc System Works, oyunun “Record of Three Kingdoms Heroes: Red Cliffs Chapter” adlı modu hakkında da bilgi paylaştı. Bu dört oyunculu co-op modu, basit kontrollere ve heyecan verici savaşlara sahip olacak. Oyuncular, her aşamada ortaya çıkan düşmanları yenmeli ve ardından bir patron savaşına hazırlık yapmalı. 
 
River City Saga: Three Kingdoms'da, Kunio-kun serisinin karakterleri Sangokushi dünyasında koşuşturacak. Tarihsel bir dönemi yansıtan oyun, oyunculara Üç Krallığın diğer krallıklara meydan okuduğunu görecek. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
River City Saga: Three Kingdoms Platformlar: Geliştirici: Arc System Work Dağıtıcısı: Arc System Works Tür: Aksiyon Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler