RoM'a Yeni İçerik ve Güncelleme Detayları

Runes of Magic yine çok oynanan MMO'lardan.
06.09.2011 21:54 Beril Sergün


     Runes Of Magic'in v4.0.2 yama notları açıklandı. Bu yama ile birlikte yeni bölgeler, yeni saldırılar ve yeni özellikler oyuna ekleniyor.
 
     Oyuncular artık zindanlara teleport olabilecekleri bir sisteme sahipler. 200 Memento ve bir Transport Rune karşılığında sizden kilometrelerce uzaktaki bir zindanda sizi bekleyen arkadaşlarınızın yanına aniden ışınlanabileceksiniz. Ek olarak çiftçilik sisteminde büyük yenilikler görünüyor. Oyuncular yetiştirdikleri bitkileri artık hız ve şans iksirleri sayesinde daha kolay üretebilecekler.
     Fairy Tale, Little Angel Love, Little Demon Mischief, Magical Nautilus Shell ve daha bir çok zindan türü oyuna eklenmiş durumda. Ayrıca Overwolf sistemleri ile anlaşmaya varan firma oyuna Facebook, Twitter ya da Skype gibi çeşitli medya sistemlerini eklemeye hazırlanıyor. Böylece arkadaşlarınız Runes Of Magic'teki tüm başarılarınızı bu kaynaklardan görebilecekler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Runes of Magic Platformlar: PC Geliştirici: Runewaker Entertainment Dağıtıcısı: Frogster Interactive Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 2 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 3 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 4 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 5 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler