Rock Band 3'e Ozzy Osbourne DLC Paketi

Ozzy Osbourne'un poz vermek konusunda problemleri var gibi.
28.05.2011 11:30 Feyyaz Ustaer


    Efsanevi Black Sabbath vokalisti (eski) ve solo çalışmalarıyla da büyük beğeni toplamış olan metal müziğin kilometre taşlarından biri olarak kabul gören Ozzy Osbourne'un 8 parçası, 31 Mayıs'ta yayınlanacak olan bir DLC paketi ile Rock Band 3'ye ekleniyor.
 
   Parçaların her birini 1,49 Euro'ya satın alabilirken, tüm paketi 9,99 Euro'ya satın alabileceksiniz. Bark at the Moon ve Mama, I'm Coming Home'u tekli olarak satın alamıyor ve sadece paket olarak satın aldığınızda bu şarkıları edinmiş oluyorsunuz. İşte pakette yer alan şarkıların tam listesi:
 
- "Bark at the Moon"
- "Diary of a Madman"
- "Flying High Again"
- "I Don't Know"
- "Mama, I'm Coming Home"
- "Mr. Crowley"
- "Over the Mountain"
- "Steal Away (The Night)"
 
     Mr. Crowley çalıp Randy Rhoads'ı anmak ve zihinlerimize onunla birlikte kazınmış olan o mükemmel soloyu çalmak harika olacaktır. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rock Band 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Harmonix Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler