Rock Band 3'te Linkin Park Rüzgarı

Linkin Park son yılların en sevilen gruplarından biri.
07.01.2011 11:53 Ersin Kılıç


     Yepyeni özellikleri ve enstrümanları ile seriye farklı bir bakış açısı getiren Rock Band 3'ün müzik kütüphanesi genişlemeye devam ediyor. Oyunun müzik arşivine bu seferde Linkin Park şarkıları eklenecek. Harmonix bugün ayptığı açıklama ile ünlü grup Linkin Park'ın önümüzdeki hafta Rock Band 3'e ekleneceğini duyurdu.
 
     Grubun sevilen parçalarından Crawling, In The End, Numb, Somewhere I Belong, Waiting For The End ve What I’ve Done şarkıları oyunun müzik kütüphanesine eklenecek. Ayrıca In The End ve What I’ve Done şarkılarında Pro Guitar ve Pro Key desteği de bulunacak.
 
     Şarkıların tekli fiyatı $1.99, £0.99, €1.49 ve 200 Wii points olarak açıklanırken tüm şarkıları ise $9.99, £4.99, €7.99, 800 MS points ve 1,000 Wii points fiyatı ile satılacağı belirtildi.

     Rock Band 3'ün sitemizde yayınlanan video incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rock Band 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Harmonix Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA FC Rakibi Oynaması Ücretsiz Futbol Oyunu UFL'nin Betası Duyuruldu 04 Haziran Haziran Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 04 Haziran Amazon, Like a Dragon: Yakuza Dizisini Duyurdu! 04 Haziran Summer Game Fest Sunumu Bu Yıl Çıkacak Oyunlara Odaklanacak 04 Haziran Xbox Game Pass Kütüphanesinden Haziran Ayında 5 Oyun Ayrılıyor 04 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler