Rock Band 3'ün Bon Jovi DLC'si 9 Kasım'da

06.11.2010 12:56 Gökhan Yılmaz

 
     Hatırlarsanız Rock Band 3'ün Bon Jovi ile listesini genişleteceğini duyurmuştuk. Bon Jovi DLC'sinin ayrıntıları belli oldu. 12 parçalık Bon Jovi paketi 9 Kasım'da müzik severler için indirmeye sunulacak.
 
     Bon Jovi Greatest Hits paketi aşağıdaki parçaları içerecek:
 
  1. Bad Medicine
  2. Blaze of Glory
  3. Have a Nice Day
  4. I’ll Be There For You
  5. It’s My Life
  6. Lay Your Hands On Me
  7. Livin’ on a Prayer
  8. Runaway
  9. Wanted Dead or Alive
  10. We Weren’t Born to Follow
  11. Who Says You Can’t Go Home
  12. You Give Love a Bad Name
 
     Bu parçalardan Livin' on a Prayer, Wanted Dead or Alive ve You Give Love a Bad Name Rock Band 3'ün Pro Keys, Keys, Pro Drums ve harmonileri için yeniden düzenlenmiş.
 
     Eğer Bon Jovi ilginizi çekmiyorsa Deftones - My Own Summer, New Order - Blue Monday ve Talking Heads - Burning Down the House olmak üzere üç parça daha eklenecek. Bon Jovi DLC'si yaklaşık 20$'a, 1600 Microsoft Puanına ya da 2000 Wii Puanına satışa sunulacak. Parçaları tek tek satın almak isterseniz fiyat etiketleri 2$ (160 Microsoft Puanı, 200 Wii Puanı) olarak belirlenmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rock Band 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Harmonix Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler