Rock of Ages 3: Make & Break 21 Temmuz'a Ertelendi

14.05.2020 16:49 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Modus Games ve geliştiriciler ACE Team ile Giant Monkey Robot, 2 Haziran'da çıkması planlanan Rock of Ages 3: Make & Break'in 21 Temmuz'a ertelendiğini duyurdu.
 
Modus Games başkan yardımcısı Shane Bierwith erteleme ile ilgili olarak "Mevcut durumlar nedeniyle Rock of Ages 3: Make & Break ilk duyurulduğu tarihten yedi hafta sonra çıkacak. Oyuncuları bekletmek zorunda kaldığımız için üzgünüz fakat oyunun son halinin beklentilerinizi karşılayacağından emin olmak istiyoruz." dedi. 
 
Büyük bir kaya parçasını kontrol ederek önünüze çıkan her şeyi yıkmaya çalıştığınız aksiyon kule savunma oyunu Rock of Ages 3: Make & Break 21 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve Stadia için çıkacak.

Oyunun detaylarına ve ekran görüntülerine Steam sayfası üzerinden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rock of Ages III: Make & Break Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ace Team Dağıtıcısı: Modus Games Tür: Kale Savunma Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler