Rocket League Diğer Platformlara da Gelecek

04.08.2015 01:59 Samet Konuksal


    Son dönemin popüler oyunlarından Rocket League'i şimdilik sadece PC ve PS4'te gördük. Yapılan bir röportaj sırasında Psyonix'in pazarlama yöneticisi Jeremy Dunham, Rocket League'in diğer platformlara da geleceğini açıkladı.
 
    Henüz bir platform ismi söylemeyen Dunham, "Stüdyo olarak diğer platformlar konusunda araştırmalarımız sürüyor. Rocket League kesinlikle, yüzde yüz olarak diğer platformlara da çıkacak. Oyunun çıkış dönemi çok iyi geçti ve şu an ekibimizi genişletebilecek seviyedeyiz. Dolayısıyla yapabileceklerimizi de genişletmek istiyoruz. Yine de oyunun hangi platformlara geleceği hakkında şimdilik bir açıklama yapamam." sözlerini söyledi.
 
    Yaptığı açıklamalara ek olarak Jeremy Dunham, Rocket League'in ilk olarak PC ve PS4'e çıkmasının tek nedeninin oyunu 12 kişilik bir ekibin yapmış olmasından kaynaklandığını, ortada bir anlaşmanın olmadığını söyledi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rocket League Platformlar: PS4 PC XBOX ONE Geliştirici: Psyonix Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler