Rocket League Oynaması Ücretsiz Olduktan Sonra PS Plus ve Nintendo Switch Online Gerektirmeyecek

02.09.2020 21:59 Gazali Çetinkaya

 
Rocket League Eylül ayının ortasında oynaması ücretsiz olacak ve geliştirici Psyonix oyunun oynaması ücretsiz olmasıyla birlikte gelecek bazı değişiklikleri paylaştı.

Oyunu online olarak oynamak için PlayStation 4'te PlayStation Plus ve Switch'te Nintendo Switch Online üyeliği gerekmeyecek.

Xbox One tarafından ise Xbox Live Gold üyeliği hâlâ gerekecek.
 
Oyunun oynaması ücretsiz olmasıyla Steam sürümü indirilebilir olmayacak ve yeni oyuncular PC'de oyuna sadece Epic Games Store üzerinden erişebilecek. Eğer oyunun Steam sürümüne sahipseniz veya oynaması ücretsiz olmadan önce alırsanız Steam'den oynamaya devam edebileceksiniz ve Steam'e güncelleme desteği devam edecek. 
 
Ayrıca yeni oyuncular için eğitim bölümü, yeni rekabetçi rank Supersonic Legend, yeni hızlı sohbet mesajları ve daha fazlası yolda. Rekabetçi sezonlar, Rocket Pass'ler ve turnuvalar da artık aynı programı takip edecek. Tüm detayları Psyonix'in web sitesi üzerinde bulabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rocket League Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Psyonix Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler