Rocket League, PC ve PS4'te Resmi Olarak Türkçe Oldu

14.02.2016 14:01 Alkan Adakaner

     PC ve Playstation 4 için piyasaya çıkan fütürist spor-aksiyon oyunu olan Rocket League, resmi olarak Türkçe dil desteğine kavuştu. Oyunun hem PC, hem de Playstation 4 sürümleri Türkçe oldu.
 
    TechnoGame tarafından yerelleştirilen Rocket League projesi yaklaşık olarak 10.000 kelimeden oluşmaktadır. Oyun, Türkçe karakter desteğine sahiptir. Ayrıca Steam başarımları da Türkçe’ye çevrilmiştir.
 
     Aralık 2015’in sonlarında çevirisi tamamlanan Rocket League'in Türkçe ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz. TechnoGame'i bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rocket League Platformlar: PS4 PC XBOX ONE Geliştirici: Psyonix Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 52 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 3 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 5 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler