Rocket League'e Gelecek Yenilikler Detaylandırıldı

04.09.2015 01:22 Ömür Gencer

     
       Çıkışından bu yana oldukça konuşulan Rocket League'in gelecek güncellemesi detaylandırıldı. Geliştirici ekip Psyonix, belirtilene göre oyuna bazı düzenlemelerin yanında Chivalry: Medieval Warfare temalı içerikler ekleyecek.
   
      1.05 güncellemesiyle birlikte oyuna Chivalry: Medieval Warfare oyunundan tanıyacağımız logolu iki adet bayrak eklenecek. Bunun yanında artık oyun bittikten sonra karşımıza çıkan ekran üzerinden yeni bir ranked maçı seçebileceğiz. Yani yükleme ekranı beklemek zorunda olmayacağız. 
 
      Güncellemenin menü konusunda getirdiği tek yenilik bu değil. Artık eklenecek yeni bir arayüzle oyunun menüsü üzerinden şarkı değiştirebileceğiz. Ne yazık ki oyun içinde şarkı çalmak veya bu şarkıları değiştirmek mümkün olmayacak. Yapımcı ekip bunun daha karmaşık bir arayüz gerektireceğini dile getiriyor. 
 
 
       Güncellemenin getireceği küçük düzeltmelere geldiğimizde PC oyuncuları için PS4 oyuncularıyla oynamama gibi eklenecek. Oyunun PS4 sürümünde PC oyuncularıyla oynamama gibi bir seçenek zaten vardı.
 
       Bahsettiğimiz 1.05 güncellemesi "en fazla iki hafta içinde" yayınlanacak. Bu güncelleme yayınlandıktan sonra yapımcı ekibin oyun için yeni bir DLC duyuracağını belirtelim. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rocket League Platformlar: PS4 PC XBOX ONE Geliştirici: Psyonix Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler