Rocket League'in Basketbol Modu Büyük Bir Güncellemeyle Çıktı

26.04.2016 13:39 Tunahan Safdır

 

     Rocket League'e basketbol modunun gelişi beraberinde pek çok düzenleme de getirdi.
 
     Genel olarak baktığımızda Hoops isimli basketbol modu oyun listelerinde hem özel maç hem de hazırlık maçı seçenekleriyle eklenirken bu modlara Game Mode isimli bir seçim menüsü eklendi. Böylece artık maç yapmak istediğiniz haritaya göre arama yapabiliyorsunuz. Tabi Hoops modu yalnızca Dunk House isimli haritada oynanabiliyor. Önceden berabere biten maçlarda uzatmaya gidildiğinde süre göstergesi yerini "Uzatma" yazısına bırakırken artık uzatmada oynanan süreyi de görebileceksiniz.
 
     Cosmic Arena isimli yeni bir laboratuvar haritası da güncellemeyle birlikte Rocket Labs içerisine eklendi ve artık Free Play modunda gol attıktan sonraki 3'ten geri sayım kaldırıldı. Güncellemeyle birlikte ayrıca maçın ortasındayken de görüntülerinizi kaydetme olanağı gelirken tekrar görüntülerini yeniden isimlendirme seçeneği de sunuldu.
 
     Spectator modunda diğer oyuncuları izlerken yaşanan kamera sallantısı sorunun önüne geçen güncellemeyle birlikte eğer bu sallantı özelliğini kendi ayarlarınızda kapatırsanız diğer oyuncuları izlerken de geçerli oluyor. Ayrıca her ne kadar karşımıza pek çıkmasa da topun oyun alanı dışına çıkması gibi durumlara sebep olan sorunları da çözdüğü belirtilen güncellemeyle birlikte oyun deneyiminin iyileşeceğini söyleyebiliriz. Ayrıca Hoops DLC'sinin ücretsiz çıktığını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rocket League Platformlar: PS4 PC XBOX ONE Geliştirici: Psyonix Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler