Rocket League'in Heatseeker Modu Mayıs'ta Geri Dönüyor

29.04.2020 22:23 Gazali Çetinkaya

 
Rocket League oyuncularını Mayıs ayı boyunca limitli süreli modlar bekliyor.
 
Geliştirici Psyonix; Dropshot Rumble, Beach Ball, Boomer Ball ve Heatseeker modlarının Mayıs ayında oyuna geri döneceğini duyurdu.
 
Modlar yine limitli bir süreliğine ve derecesiz olarak oynanabilir olacak fakat yine standart deneyim puanı kazanacaksınız.
 
Oynanabilir olacağı tarihler şöyle: (TSİ 19:00'da açılacak)

1 - 4 Mayıs: Dropshot Rumble
7 - 11 Mayıs: Beach Ball
14 - 18 Mayıs: Boomer Ball
21 - 26 Mayıs: Heatseeker 
 
Dropshot Rumble kalenin bulunmadığı ve rakibin sahasını parçalayarak topu parçalanmış alana atarak skor yapmaya çalıştığınız bir mod. Beach Ball 2'ye 2 ve plaj topu fiziklerine sahip bir topla oynadığınız bir mod. Boomer Ball çok hızlı, çok hafif ve çok seken bir topla oynanan bir mod. Heatseeker topa her vurduğunuzda direkt olarak rakibin kalesine gittiği bir mod.
 
Rocket League PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rocket League Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Psyonix Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler