Rocket League'in Yeni DLC'sinden İlk Bilgiler + Oyun 4 Milyondan Fazla İndirildi

26.07.2015 01:13 Ömür Gencer


      Eğlenceli yapısıyla son dönemin en ünlü oyunlarından olan ve Steam'in en çok satan oyunlar listesinde ilk sıralarda yer alan Rocket League'in yeni güncellemesi ve ilk DLC'si hakkında bilgiler geldi.
 
       Yapımcı ekip Psyonix Studios, oyunun yeni DLC'sinin ücretli olacağını belirtti. Bu DLC'nin neler içereceği henüz kesinleşmese de yapıcı ekip DLC'de yer alacak iki yeni araç modelini oyuncularla paylaştı. Önümüzdeki hafta yayınlanacak bu DLC'nin ne kadar olacağı da önümüzdeki hafta paylaşılacak.
 
        Oyuna gelecek 1.03 güncellemesi de belirtilene göre şimdilik onaylanma aşamasında. Bu güncelleme oyundaki botların yapay zekasını oyuncuların ortalama yeteneğine eşdeğer seviyeye çıkaracak. Bunun yanında güncelleme sonrasında oyunda ne kadar yol katettiğinizi de görebileceksiniz.
   
       Bu DLC ve güncellemenin yanında geliştirici ekip Rocket League'in PlayStation 4 ve PC'de toplam olarak 4 milyondan fazla indirildiğini dile getiriyor. Oyunun PlayStation Plus üyelerine ücretsiz olarak verilmesinin bu rakamda büyük bir yere sahip olduğunu hatırlatalım.
 
       Rocket League'in ilk DLC'si ile oyuna gelecek iki yeni aracın görseline aşağıdan ulaşabilirsiniz. Oyun hakkında fikir sahibi olmak isterseniz de aşağıdan incelememizi izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rocket League Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Psyonix Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 4 Dk önce Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler