Rockstar Birçok Oyunun Crack'li Sürümünü Steam'de Satmış

06.09.2023 17:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakından tanıdığımız Rockstar, bu zamana kadar birçok oyunun crackli yani korsan sürümünü biz oyunculara sunmuş. Steam üzerinden sunulan bu crackli oyunlar arasında  Midnight Club 2, Manhunt ve daha fazlası yer alıyor.
 
Rockstar oyunculara crackli sürümleri birçok kez sattı
 
 
 
Mod geliştiricisi 'Silent' tarafından keşfedildiği üzere Midnight Club 2'nin Steam sürümü aslında “Razor 1911” crack grubundan ortaya çıkma. 2003 yılında kırılan oyunun bu sürümü Steam'deki yerini aldı ve Rockstar, oyunun orijinal sürümü yerine crackli bir kopyasını satışa sundu.
 
Silent'in kullandığı HEX Editör'den de açıkça görebileceğiniz gibi Midnight Club 2'nin Steam sürümü Razor 1911 imzasını taşıyor. Bu nedenle Rockstar, Midnight Club 2'nin orijinal sürümünü yayınlamak yerine onu satabilmek için crackli sürümü kullanıyor.
 
Aynı şekilde bu olay Rockstar'ın Steam'de crackli oyunlar satarken tespit edildiği ilk durum değil. Rockstar daha önce Manhunt ve Max Payne 2'de de aynı şeyi yapmıştı ve oyunların crackli sürümlerini satışa sunmuştu. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Midnight Club: Los Angeles Complete Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games 700 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Haziran Xbox Game Pass'e Haziran Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 06 Haziran BioShock 2 Remastered İçin HD Doku Paketi Yayınlandı: 3.500 Doku Yükseltildi 06 Haziran God of War Ragnarok İçin PC ve PS5 Grafik Karşılaştırması Yayınlandı 06 Haziran Hogwarts Legacy İçin 55 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 06 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler