Rockstar Games Corona Virüsü Sebebiyle Evden Çalışma Kararı Aldı

15.03.2020 21:54 Gazali Çetinkaya

 
Grand Theft Auto ve Red Dead serisi geliştiricisi Rockstar Games, corona virüsü sebebiyle tüm ofis ve stüdyolarındaki çalışanlarının bir süreliğine işlerine evden devam edeceklerini duyurdu.

Rockstar Games tarafından belirtilene göre, geliştirici ekipler çalışmalarına minimum aksama ile devam edecek ve online oyunlar her zaman olduğu gibi desteklenecek.
 
"Dünya genelindeki ekiplerimiz ile önemli bir araştırma yaptıktan sonra, tüm stüdyolarımızda uzaktan çalışma çözümlerine başvurduk. Ekiplerimizin çalışmalarına minimum aksama ile devam edecekleri konusunda gerekli donanıma sahip olduğumuzdan eminiz."
 
"Online oyunlarımız her zaman olduğu gibi çalışmaya devam edecek ve tüm destek ekiplerimiz de oyuncularımız için açık kalacak. Çalışanlarımızın ve onların ailelerinin sağlığı ve emniyeti bizim önceliğimiz ve durum geliştikçe uygulanan yöntemlere adapte olmaya devam edeceğiz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz ve bu olağan dışı zamanda size ve ailenize sağlık dileriz." 
 
Rockstar Games'ten önce Microsoft, Bungie, Electronic Arts ve Ankara merkezli TaleWorlds Entertainment da corona virüsü sebebiyle işleri evden yürütme kararı aldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler