Rockstar Games, Dhruva Interactive'i Satın Aldı

14.05.2019 12:27 Gazali Çetinkaya

 
Rockstar Games, Hintli video oyun geliştirme stüdyosu Dhruva Interactive'i 7.9 milyon dolar karşılığında Starbreeze'den satın aldığını duyurdu.

Dhruva Interactive 15 Mart 1997 tarihinde Rajesh Rao tarafından kurulan ilk Hintli video oyun geliştirme stüdyosu. Rajesh'in liderliği altında stüdyo sanat ve tasarım alanında uzmanlaşmış yaklaşık 300 yetenekli geliştiriciden oluşan bir kadroya ulaştı. Onlarca tanınmış uluslararası video oyun şirketinin oyunlarının geliştirilmesine katkıda bulundular.

Dhruva Interactive mevcut müşterilerinin projelerine kesintisiz devam edecekken ekip aynı zamanda Bangalore'de yaklaşık 500 yetenekli geliştirici ile birlikte Rockstar'ın çığır açan oyunları üzerinde çalışan Rockstar Hindistan'nın bir parçası olarak faaliyet gösterecek.

Rajesh Rao geçişi desteklemek ve Hindistan'daki oyun geliştirme topluluğunu güçlendirmeye nasıl devam edileceğine dair tavsiyelerde bulunmak için Rockstar Games ile birlikte çalışacak.

Satın alma işlemlerinin önümüzdeki haftalarda tamamlanması bekleniyor.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler