Rockstar Games'in Geliştirmekte Olduğu Birden Fazla Oyun Var

10.10.2019 18:39 Gazali Çetinkaya

 
Rockstar Games, henüz resmi olarak duyurulmamış birden fazla oyun üzerinde çalışıyor, en azından 2018 itibarıyla öyleymiş.
 
Haziran 2017 - Mart 2018 tarihleri arasında Rockstar Interactive India'da çalışan Angith Jayarajan, StayAbode Instagram sayfasında paylaştığı yazıda, Rockstar Games'teyken Red Dead Redemption 2 dışında birkaç oyun üzerinde daha çalıştığını ve bu oyunların isimlerini söyleyemeyeceğini belirtti.
 
"After that I worked at Rockstar games. I worked on Red Dead Redemption 2 and a couple of games I can’t name yet," 
 
Bundan birkaç ay önce de başka bir eski Rockstar Games çalışanı Red Dead Redemption 2 dışında birden fazla projenin olduğunu söylemişti. Oyunlara dair herhengi bir bilgi yok fakat bunlardan bir tanesinin yeni Grand Theft Auto oyunu olduğunu söylemek yanlış olmaz.

İlgili İçerik Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler