Rockstar, Red Dead Redemption 2'yi Yıllar Önce GTA V'te Duyurmuş

12.07.2019 20:24 Nursema Emre

 
Biz Red Dead Redemption 2'nin PC için gelmesini bekleyeduralım, Rockstar'ın oyunun yıllar öncesinden zaten GTA V'te duyurulduğu ortaya çıktı.
 
Ortaya çıkan görüntüye göre Grand Theft Auto V'te "Arthur's Pass Trails" (Artur'un Geçiş Yolu) adı verilen bir bölge varmış. İşte Reddit'te paylaşılan sürpriz yumurta:
 
 
Bir San Andreas parkı olan bu mekan, Red Dead Redemption'daki ana karakterimize direkt bir gönderme yapmış ya da tabela sadece büyük bir tesadüf. 
 
Tabi sizin de tahmin edeceğiniz gibi bu Red Dead Redemption'a yapılan tek gönderme bu değil, Yine GTA V'ten tanıdığımız Franklin'in evinde de J. Marston tarafından yazılmış "Red Dead Redemption" isimli bir kitap bulunuyordu.  
 

İlgili İçerik Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler