Rockstar'ın Ajanlık Oyunundan Yeni Ekran Görüntüleri Sızdı

22.12.2015 13:14 Talha Aynacı

 
     Bundan 6 yıl önce 2009'da PlayStation 3'e özel duyurulan Grand Theft Auto ve Red Dead serileriyle nam salmış Rockstar imzalı Agent'dan yeni ekran görüntüleri sızdı.
 
 
     Görüntüler 2009 - 2010 yıllarında proje üzerinde çalışmış bir sanatçıdan geliyor. Yani görüntüler bizim için yeni olsa da köken olarak epey eskiler. Ortada projeyle ilgili bir yenileme söz konusu değil. Sanatçının yaptığı açıklamaya göre bu proje üzerinde çalışan ekip daha sonra GTA V'in yapım sürecine kaydırılmış.
 
 
Kontrol sahiplerini 1970'lerin karanlık dönemlerine götüreceği söylenen yapım ajanlık/köstebeklik teması üzerine oturtulmuştu. 2010 yılında gelen yoğun sorulara istinaden Agent'ın halen yapım aşamasında olduğunu dile getiren yayıncı Take-Two, 2011'de de aynı açıklamayı gerçekleştirdi. 2013 yılında yapımcı Rockstar tarafından isim hakları yenide alınan oyundan o günden bugüne kadar hiç bir haber alınamamıştı. 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Agent Platformlar: PS3 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler