Rocksteady'nin İş İlanlarına Göre Stüdyo Yeni Nesil için "Çok Beklenen AAA" Oyun Üzerinde Çalışıyor

09.09.2018 21:12 Gazali Çetinkaya

 
Batman Arkham serisinin geliştiricisi Rocksteady Studios görünüşe göre yeni nesil platformlar için "çok beklenen AAA" bir oyun üzerinde çalışıyor.
 
Haber Rocksteady'nin resmi websitesinde açılan çoklu iş ilanları aracılığıyla ortaya çıktı. İş ilanlarına göre stüdyo kodlama, senaryo yazımı ve topluluk yöneticiliği dahil olmak üzere birçok pozisyonda personel arıyor ve hepsi de yeni nesil platformlar üzerinde ulaşılabilir olacak çok beklenen AAA bir oyun için.
 
Bazı ilanlar kalıcı personel, bazıları "2+ yıl" ve bazıları da sabit iki yıllık bir periyod için açılmış. Bu belki oyunun çıkış aralığı için bir ipucu verebilir.
 
Baş animatör iş ilanında belirtilene göre, stüdyo bu oyun ile "90+ Metacritic" skorunu hedefliyor. Ayrıca bazı pozisyonlardaki ilanlarda "çizgi roman, roman, oyun, sinema ve video oyunları ile ilgili popüler kültür hakkında geniş bilgi sahibi olma" şeklinde bir gereksinim de mevcut.
 
Söylentiler Rocksteady Studios'un bir Superman oyunu üzerinde çalıştığı yönünde. Ancak bu şimdilik sadece bir söylenti stüdyo ne ile meşgul olduğu konusunda hiçbir kesin bilgi vermiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler