Rogue-Like Türü Children of Morta Geliyor (Türkçe Seçeneği de Bulunacak)

07.08.2019 15:31 Nursema Emre

 
Rogue-like oyunlara ilgi duyanların merakla bekleyeceği düşünülen Children of Morta bugün itibarı ile resmi çıkış tarihine kavuştu. Buna göre oyun 3 Eylül'de PS4, Xbox One ve PC'ye çıkacak. Switch versiyonu ise 15 Ekim'de bizlerle olacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

 
Children of Mora'nın hikâyesi uzak topraklarda geçiyor ama bu hikâyede günlük yaşamımıza yakın bulacağımız temalar var. Hepimizin çok iyi bildiği ve bazen itiraf etmek istediğimizden daha çok değer verdiğimiz basit duyguları anlatan bir hikâye: sevgi ve umut, özlem ve belirsizlik, nihayetinde de en çok değer verdiklerimiz için hazır olduğumuz kayıp ve fedakârlıklar.

Kahramanlarla dolu sıra dışı bir aileyle birlikte bir maceraya çık. Yozlaşma toprağa yayılırken, Morta Dağı'nın muhafızları bu kadim kötülüğe karşı durmak zorundadır. Ama bu hikâyenin konusu... evreni kurtarmak değil. Bu hikâyenin konusu etraflarındaki dünya karanlık tarafından yutulurken birlikte ayakta duran cesur bir aile. 
 

 
Oyunun yayınlanan videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi -29 Sn önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 35 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler