Rogue Company 10 Kasım'da Xbox Series'e Geliyor

05.11.2020 17:50 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Hi-Rez Studios, oynaması ücretsiz multiplayer TPS oyunu Rogue Company'nin 10 Kasım'da Xbox Series'in çıkış oyunlarından biri olacağını duyurdu.

Xbox Series X'te 4K çözünürlükte 120 kare hızında ve Xbox Series S'te 1440p çözünürlükte 120 kare hızında çalışacak.

Xbox One, PlayStation 4, Switch ve PC platformları ile cross-play ve cross-save desteği sunulacak. Bu sayede Xbox Series kullanıcıları oyunu diğer tüm platformlardaki oyuncularla beraber oynayabilecek ve kayıt dosyaları ve ilerlemeler platformlar arasında aktarılabilecek.
 
Rogue Company ile ilgili başka bir haber ise yeni içerik güncellemesi bugün yayınlanıyor. Yeni silahlar ve yeteneklerle birlikte keskin nişancı yeni oynanabilir karakter Fixer, Ranked rekabetçi maçlar ve daha fazlasını ekleyecek. Tüm detayları burada bulabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rogue Company Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hi-Rez Studios Dağıtıcısı: Hi-Rez Studios Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler