Roguelite Aksiyon Oyunu Realm of Ink Konsollar ve PC için Duyuruldu

19.11.2023 15:59 Umut Tandoğan

 
 
Çinli yayıncı 663 Games ve geliştirici Leap Studio ve Maple Leaf Studio, konsollar ve PC (Steam) için roguelite aksiyon oyunu Realm of Ink'i duyurdu. Oyun, 2024 yılında faaliyete geçecek.
 
Kurnaz bir Tilki iblisinin avı sırasında, kahraman ve uzman kılıç ustası Red, onun Realm of Ink adlı kısa öykü koleksiyonunda kurgusal bir karakter olduğunu keşfeder. Red, ancak Kitap Ruhu'nun karanlık sırlarını açığa çıkararak varlığının gerçeğini keşfedecek ve kaderine meydan okuyacaktır.
 
Hikaye, sakinlerin bilmeden kurgusal bir dünyada sadece uydurmalar olarak var olduğu "Mürekkep Diyarı" adı verilen sanal bir dünyada ortaya çıkıyor. Gizemli Kitap Ruhu tarafından kontrol edilen onlar, döngüsel yaşamlarından habersiz, önceden belirlenmiş kaderleri itaatkar bir şekilde takip ediyorlar.
 
Mürekkep Diyarı'nda kuklalar uyanır; başlangıçta kılıç ustası Red olarak oynayacak, ardından diğer karakterlerin kilidini aşamalı olarak açacaksınız. Kadim Yazılı Tilki'nin ve gizemli Tilki Kanının ölümsüz gücünün yardımıyla, kendi kaderinizi geri almak için dört boss'u yeneceksiniz. 
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler