Roguelite Platform Oyunu Eyes in the Dark, PC için Duyuruldu

23.04.2022 15:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Gearbox Publishing ve geliştiricisi Under the Stairs, roguelite platform oyunu Eyes in the Dark: The Curious Case of One Victoria Bloom'u PC (Steam, Epic Games Store) için duyurdu. Oyun, 14 Temmuz'da 14,99 dolarlık bir fiyatla piyasaya sürülecek. Ön siparişler şu anda mevcut.
 
Under the Stairs oyun tasarımcısı Filip Neduk bir basın açıklamasında şunları söyledi: “Eyes in the Dark, yalnızlık temasına sahip bir atmosferi oyunculara sunacak. Tüm bu atmosfer ve deneyim, sizin daha güçlü olmanızı sağlayacak.”
 
Victoria Bloom'un başrolde olduğu bu roguelite platform oyununda ışıkla karanlığa karşı savaşın. Cephaneliğinizi yükseltmek için güçlü ve yeni öğeleri keşfedin. Bloom Malikanesi'ni istila eden karanlığı geri püskürtün ve yaratık sürülerini defedin. 
 
Bloom Malikanesi'ni istila eden yaratıklarını temizlemek ve Victoria'nın sevgili büyükbabası Victor'u kurtarmak için el fenerinizi ve becerilerinizi kullanın. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1039360/Eyes_in_the_Dark/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler