Roguelite Platform Oyunu FALLING OUT, Konsollar ve PC için Duyuruldu

02.05.2022 18:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Firestoke ve geliştirici PolyCrunch Games, konsollar ve PC (Steam) için roguelite platform oyunu FALLING OUT'u duyurdu. Şu anda PC için bir demo mevcut.
 
Falling Out oyununda tatile çıkan tuhaf bir çiftin kontrolünü elinize alın. Roguelite ve platform öğelerinin harmanlandığı bu oyunda prosedürel oluşturulmuş tapınaklarda gezinin, tuzaklardan kaçın, düşmanları alt edin ve çeşitli silahlar üretin.
 
Giorgio veya Felicie olarak tekli, co-op veya vs modunda oynayın. Benzersiz özelliklerinin her birini kullanmak için karakterler arasında kolayca geçiş yapın. 
 
Keşfetmek eğlenceli bir aktivite ama çok uzun süre bunu yapma çünkü bu tapınaklar sular altında! Elinizden geleni yapın ve çok geç olmadan çıkışa ulaşın.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1363680/FALLING_OUT/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler