RollerCoaster Tycoon 3DS Duyuruldu

RollerCoaster Tycoon serisinin büyük bir hayran kitlesi var
28.08.2011 11:15 Alkan Adakaner


     Atari'nin ünlü RollerCoaster Tycoon serisi Nintendo 3DS ekranlarına adım atıyor. Yayıncısının Atari olacağı oyun, n-Space tarafından geliştiriliyor ve 2012 yılının Mart ayında raflardaki yerini alacak.
 
    Nintendo Power tarafından duyurulan oyunda hız trenlerinin 3D görüntü desteği sunacak olması belki de duyurunun en heyecan verici kısmıydı. Bunun yanı sıra dokunmatik ekran desteği de kuşkusuz daha rahat kontrol imkanı sunacaktır.
 
    Oyuna  3DS'e özel içerikler bulunacak ve asma, hidrolik, ahşap, çelik ve başaşağı gibi hız treni seçeneklerine sahip olacaksınız. Ayrıca Perili Ev gibi çeşitli temaları da parkınızda kullanma şansınız olacak.
 
    Coaster Creator ve Sandbox modlarının da bulunacağı işe alma ve yönetim gibi çeşitli işleri de üstlenmeniz gerekiyor. Yani bir Luna Park nasıl yönetilir bunu tamamen öğrenmeniz gerekecek. Eğer bu konuda tecrübem yok diyorsanız üzülmeyin, çünkü Coaster Story modda bunu rahatlıkla öğrenmeniz mümkün olacak. 
 
     RollerCoaster Tycoon 3DS'in n-Space gibi Nintendo'nun taşınabilir cihazlarını yakından tanıyan bir geliştirici tarafından hazırlanması büyük bir şans. Bakalım bize gerçekten Luna Park'ın atmosferini hissettirebilecekler mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
RollerCoaster Tycoon 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: n-Space Dağıtıcısı: Atari Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler