RollerCoaster Tycoon Adventures PC için Çıktı

19.03.2019 22:13 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Atari ve geliştirici Nvizzio Creations park simülasyonu RollerCoaster Tycoon Adventures'in bugün itibarıyla PC için çıkış yaptığını duyurdu. Epic Games Store'da 99,99 TL fiyattan satışta.

RollerCoaster Tycoon Adventures Aralık 2018'de Switch için çıkmıştı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Rahat, kullanıcı dostu park simülasyonu ve neşeli yeni görünüm her yaştan oyuncunun hayalindeki tema parkını yaratmasını sağlıyor!
 
Oyuncular, kendi eğlence imparatorluklarını oluşturmak için üç farklı oyun moduna sahipler — Heyecanlı Macera Modu, zorlayıcı Senaryolar ve açık Özgür Mod. 120’den fazla harika çılgın gezinti, restoran ve mağaza parkların göz alıcı bir aksiyonla patlamasını sağlayacak ve sezgisel hız treni tasarlayıcı sayesinde oyuncular kolaylıkla; vahşi, ölüme meydan okuyan hız trenleri tasarlayacak. Su ve arazi seçenekleriyle dört eşsiz çevre temalı ortam, her parkın benzersiz ve heyecan verici olmasını sağlıyor. RollerCoaster Tycoon olmak daha önce hiç bu kadar eğlencesi ve bu kadar kolay olmamıştı!

 
PC çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
RollerCoaster Tycoon Adventures Platformlar: PC Geliştirici: Nvizzio Creations Dağıtıcısı: Atari Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 19 Mart 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler