Rollerdrome'un PlayStation Plus Premium Deneme Sürümü Duyuruldu

13.07.2022 00:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Private Division ve geliştirici Roll7, Rollerdrome'un PlayStation Plus üyeleri için 19,79 dolardan satışa sunulacağını duyurdu. PlayStation Plus üyesi olmayan PlayStation 5 ve PlayStation 4 kullanıcıları, Rollerdrome'u 29,99 dolar karşılığında satın alabilecek. PlayStation Plus Premium üyeleri için ayrıca oyunun çıktığı gün ve tarihte bir oyun denemesi de sunulacak.
 
Rollerdrome, benzersiz bir aksiyon deneyimi sunmak için akıcı ve hareketli bir yapı sunuyor. Tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu olarak karşımıza çıkacak olan bu yapım, adrenalin pompalayan türden.  
 
Rollerdrome'da turnuva boyunca benzersiz bir mücadeleye katılacak, çevrimiçi skor tablolarında en yükseklere ulaşmaya çalışacak ve en zorlu beceri ve çeviklik testlerini geçmeye uğraşacaksınız. 
 
Roll7'nin benzersiz, retro-fütüristik bir evrendeki dinamik hareketlerinin ve şık mekaniklerinin sergilendiği yeni bir kamera arkası geliştirici videosu da yayınlandı. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1294420/Rollerdrome/
 
Geliştirici günlüğü 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rollerdrome Platformlar: PC Geliştirici: Roll7 Dağıtıcısı: Private Division Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler